Serveis Camí de Sant Jaume

A Terrassa hi trobareu tots aquests serveis:

Visiteu la nostra Oficina de Turisme, que a més de donar-vos tota la informació turística de la ciutat, podreu gaudir d’un

edifici modernista molt singular: la Masia Freixa on hi fem una visita guiada gratuïta cada dia a les 12 h.

La gastronomia de la cuitat ens ofereix productes de Terrassa Gastronòmica.
Terrassa Gastronòmica és una marca que identifica els productes, els establiments i les activitats organitzades per dinamitzar el turisme gastronòmic a Terrassa en col·laboració amb els agents públics i privats.

La recuperació dels productes autòctons, els típics de la nostra terra, és un dels objectius de Terrassa Gastronòmica: redescobrir les tradicions, les nostres arrels, i treballar-les amb innovació i creativitat, ja que cada vegada hi ha més gent que valora productes fets a prop de casa, d’acord amb les tradicions però sense renunciar a un toc de modernitat, amb alta qualitat i un preu raonable.
Consulteu l’oferta gastronòmica de Terrassa.

Terrassa compta amb un ric patrimoni modernista i industrial però també amb una joia medieval de gran valor arqueològic i artístic: La Seu d’Ègara. Amb el nostre programa de visites guiades coneixereu tots els racons de la ciutat.

On dormir a Terrassa?
Consulteu l’oferta d’allotjament de Terrassa.

Com arribar i moure’s per Terrassa 
Apostem per un turisme responsable, sostenible i accessible. Us animem a utilitzar el transport públic, a respectar el patrimoni, els costums i les tradicions, a consumir productes de proximitat i a tenir un actitud inclusiva i cívica.
Tren
Autobús
Taxi
Cotxe

Tota la informació turística (comerç, museus i principals esdeveniments de la ciutat) al nostre web www.visitaterrassa.cat