Hoquei

Clubs d’Hoquei:

  • Atlètic Terrassa Hockey Club
Situat en el privilegiat entorn del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, L’Atlètic Terrassa Hockey Club és un club esportiu que compta amb una cinquantena d’equips de hockey en competicions oficials de diferents categories femenines i masculines.
El club compta amb instal·lacions de hockey, tennis, pàdel, frontó, bàsquet, squash, natació, gimnàs i altres activitats de manteniment enfocades a la salut i a la millora de la qualitat de vida.

Adreça: Ctra. De Castellar, km 20.300
Telèfon:+34 937 870 351
Web: http://www.athc.cat/

  • Club Egara
El Club Egara neix l’any 1.935, amb l’objectiu d’aportar un nou impuls del hockey Terrassenc.
L’esperit de la fundació del club, ha perdurat fins als nostres temps, no només en l’esport del hockey, sinó també en tots aquells que avui es practiquen a les instal·lacions.
Les seves instal·lacions, al pla del bon aire han estat, amb el pas del temps, degudament actualitzades i ampliades: hockey, tennis, hípica, gimnàs, pàdel, piscina, restaurant, etc.

Adreça:Carrer Jacint Badiella 5, Pla del Bon Aire
Telèfon:+34 937 352 709
Web:http://www.egara.es

  • C.D. Terrassa Hockey
El CD Terrassa Hockey, fundat l’any 1910 i primer club de hockey d’Espanya, es defineix com a un club familiar, social i acollidor.
Compta amb L’Escola de Hockey del Club que porta més de 60 anys ensenyant els principis del hockey, l’Escola de Tennis, l’Escola de Tennis Adaptat i l’Escola de Pàdel.
Entre altres instal·lacions s’hi troba el gimnàs, piscina, parc infantil, servei de restauració i sala de jocs.

Adreça:Ctra. de Talamanca Km 5,6
Telèfon:+34 937 870 502
web: http://www.cdterrassa.cat