Festival de Jazz

Del 8 al 31 d’octubre de 2020

El Festival de Jazz és l’aparador de l’actualitat del jazz. Els seus ritmes sonen en múltiples escenaris per fer-nos gaudir de les grans figures internacionals i descobrir-nos nous talents.

El pandèmic 2020 ha traslladat l’edició 39 del Festival Jazz Terrassa al mes d’octubre. El compromís amb la ciutat i amb tots els membres del sector cultural participants ha estat total. Les institucions, les empreses i col•lectius que ens fan confiança, han refermat la decisió de l’equip organitzatiu per tirar endavant. No podíem deixar que la música en general i el jazz en particular emmudissin, tot i les dificultats conegudes i les mesures emprades per garantir que la cultura és segura.

Així doncs, ho tornem a tenir tot a punt per rebre la trenta novena edició del Festival i gaudir de les trenta-cinc activitats previstes, principalment entre el 8 i el 31 d’octubre, a diversos escenaris de la ciutat i comarca. Podrem descobrir propostes interessants de l’actualitat nacional i internacional, representades per artistes consolidats i emergents de les escenes francesa, israeliana, holandesa, congolesa, espanyola i catalana.

El nou calendari previst a la tardor se situa a partir del 8 d’octubre i fins el dia 30. La clàssica “Nit de Blues” tindrà lloc el 21 de novembre.

+ info