Festival de Jazz

38 Festival JAZZ Terrassa

Del 6 al 24 de març 2019 torna el Festival de Jazz de Terrassa. Regala’t el pack “Cap de setmana a ritme de jazz” i podràs gaudir de la millor música en directe, d’una oferta d’allotjament immillorable i d’un patrimoni únic.
Reserva ara!

    • 8 i 9 DE MARÇ

    • 15 i 16 DE MARÇ

    • 22 i 23 DE MARÇ

 

Menjazz programa

El Festival de Jazz Terrassa

El Festival de Jazz Terrassa és un certamen que té lloc un cop cada any a Terrassa i que reuneix cada any, durant gairebé un mes entre març i abril, a més de 250 artistes, des de joves figures emergents fins a grans figures del jazz internacional.

El festival ja fa més de trenta anys que dura, i durant aquests anys han passat per Terrassa prop de 5.500 músics i hi han tingut lloc més de 1.300 concerts. Als seus escenaris hi han actuat músics, alguns que ja ens han deixat, com Stan Getz, Chet Baker, Dexter Gordon, Tete Montoliu, Dizzy Gillespie, Stéphane Grappelli, Elvin Jones, Art Blakey, o Ray Brown.

A més dels concerts musicals, durant el festival s’organitzen balls, jornades gastronòmiques, tallers, exposicions, vídeos, un cicle de cinema, conferències i homenatges, sempre amb el jazz com a element nuclear.

L’activitat més multitudinària del Festival de Jazz Terrassa és el Pícnic Jazz, que s’organitza al Parc de Vallparadís i que tindrà lloc el diumenge 17 de març. En aquest pícnic s’hi ofereixen concerts a l’aire lliure durant tot el dia, a més de paradetes on s’hi pot comprar menjar, beguda, samarretes, etcètera.

 

Un bon pla, tot plegat!

+ info Jazz Terrassa

 

 

Tota la informació al teu mòbil!