Activitats – Turisme accessible

 • Audioguia “Modernisme industrial a Terrassa”
  logo_1   logo_2

  Audioguia en idiomes (català, castellà i anglès), a partir de la qual el visitant que realitza la ruta del modernisme industrial de Terrassa pugui fer-ho de forma lliure i autoguiada.
  Ruta pels següents 10 edificis: Vapor Aymerich, Amat i Jover (mNACTEC), Mercat de la Independència, Confiteria Vídua Carné (Farmàcia Albiñana), Ajuntament de Terrassa, Casa Alegre de Sagrera, Gran Casino, Casa Baltasar Gorina, Teatre Principal, Magatzem Torras i Masia Freixa.

  Descàrrega de l’audioguia

 

 • Visita a la Masia Freixa: “Vine a descobrir la joia modernista de Terrassa!”
  logo_1  logo_2

  La Masia Freixa (1905-1910), edifici d’inspiració gaudiniana construït per l’arquitecte Lluís Muncunill, destaca pels seus perfils arrodonits, l’ús de l’arc parabòlic i de les arts aplicades. Actualment acull l’Oficina de Turisme.
  Visita guiada gratuïta a les 12 h, de dilluns a diumenge.

 

 • Seu d`Ègara. Les Esglésies de Sant Pere de Terrassa
  logo_1
  Plaça del Rector Homs, s/n
  Terrassa (Barcelona)
  (+34) 937 833 702
  www.terrassa.cat/museu

  logo_2  Es pot sol·licitar la visita adaptada per a persones amb discapacitat visual: “La Seu d’Ègara a les teves mans”.

 

 • Rutes per la ciutat a la carta
  Logo4 logo_3  Existeix la possibilitat de contractar un intèrpret de llengua de signes catalana (LSC), Spanish sign language (LSE) and International sign system (SIS).

 

 • Minyons de Terrassa Experience
  logo_1

  www.minyons.cat/www.arqueolitic.comscomellas@arqueolitic.com
  Tel. (+34) 93 789 44 56
  Viu una experiència única i coneix des de dins una de les colles castelleres més destacades de Catalunya. Una oportunitat privilegiada de sentir com és un assaig real, viure l’emoció al seu costat, i pels més intrèpids posar-se la “faixa” i afegir-se a la “pinya”. Tot això acompanyat d’una degustació de productes de Terrassa Gastronòmica.
  Visites per a individuals i per grups (d’abril a novembre dins el període d’assaigs). A les 20.30 (2 hores de durada aproximadament). Cal fer reserva prèvia. Preus des de 19,50 €.

  Logo4 També en llengua de signes en català (LSC) pagant els serveis de d’intèrpret.

 

 • Ruta teatralitzada inclusiva: Natura, un viatge pels sentits 
  logo_2 logo_3
  Ctra. BV-122 de Terrassa a Rellinars, km 10
  Terrassa (Barcelona)
  (+34) 937 435 468

  “Natura, un viatge pels sentits” és un itinerari inclusiu que es realitza al llarg de l’itinerari adaptat de la Casa Nova de l’Obac fins l’Obac vell, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, i en el qual intervenen dos actors i un educador ambiental.
  L’itinerari accessible té una longitud de 600m., és lineal, per la qual cosa tenint en compte el retorn la seva longitud és de 1,2km.
  Una proposta d’integració amb l’entorn, tot desenvolupant els cinc sentits.
  La participació és gratuïta, però cal fer-ne la reserva prèviament.

  Logo4 (LSC Llengua de signes catalana). Existeix la possibilitat d’un intèrpret de llengua de signes.

  logo_1 El préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l’itinerari. Al fer la reserva haureu d’indicar si us cal aquest servei.

 • Ruta teatralitzada inclusiva: Emboscada. Estrenem una nova ruta inclusiva que es realitza al llarg de l’itinerari adaptat de la Casa Nova de l’Obac fins l’Obac vell, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, i en el qual intervenen dos actors i un educador ambiental. Emboscada, un viatge pels sentits, té com a protagonistes el bandoler Capablanca i l’Ermesinda, la pubilla del mas dels Ubach. Aquests personatges ens faran explorar els sentits a partir d’elements de l’indret. Una proposta d’integració amb l’entorn, tot treballant les sensacions. La participació és gratuïta, però cal fer reserva prèvia. A més, existeix la possibilitat d’un intèrpret de llenguatge de signes i el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l’itinerari.
 • LLOC: Casa Nova de l’Obac
  (Parc Natural de Sant Llorenç
  del Munt i l’Obac)
  HORARI : De 12:00 a 13:00h
  (Un dissabte al mes, d’abril a novembre, excepte juliol i agost)
  INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
  Telèfon: 93 785 54 61 (de dilluns a divendres de 09:00 a 18:00h)
  93 743 54 68 (caps de setmana i festius de 10:00 a 15:00h)
  Mail: rutesteatre@diba.cat

 

 • El Parc a l’abast de tothom- La cadira de muntanya
  Ctra. BV-122 de Terrassa a Rellinars, km 10
  Terrassa (Barcelona)
  (+34) 937 435 468

  logo_1 La Joëlette és una cadira tot terreny d’una sola roda que, amb l’ajut d’acompanyants, permet la pràctica del senderisme a persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda.

  El parc amb la Joëlette ofereix:
  – Excursions planeres pels entorns de l’equipament Casa Nova de l’Obac a càrrec dels mateixos usuaris. No cal sol·licitud prèvia.
  – Pujada al cim de la Mola i excursions a la carta pel parc natural. Cal reserva prèvia.
  Tots els serveis són gratuïts.