Oficina de Turisme

ACREDITACIÓ BIOSPHERE: COMPROMÍS EN TURISME SOSTENIBLE

L’ Oficina de Turisme de Terrassa es troba situada en un meravellós edifici modernista d’ inspiració Gaudiniana construït per l’ arquitecte Lluís Muncunill: La Masia Freixa (entre 1905-1910).

Situada en el Parc de Sant Jordi, es presenta amb perfils arrodonits destacant   l’ús de l’ arc parabòlic fent d’aquest edifici una de les joies del patrimoni modernista de Terrassa. La podem visitar cada dia gratuïtament amb la visita guiada de les 12 h.

El principal objectiu de l’ Oficina de Turisme és la promoció turística de la ciutat mitjançant la prestació del servei d’informació, presencial, telefònica i virtualment, l’ assessorament sobre l’ oferta turística del municipi i el seu entorn, la creació i comercialització de productes turístics i l’ organització de diferents activitats i esdeveniments de promoció i projecció de Terrassa. Disposem també d’ un espai on oferim atractius productes de merchandising inspirats en els edificis més emblemàtics de la ciutat, molts d’ ells, elaborats per artistes i artesans locals.

HORARI:
Dilluns de 9 h a 14 h. De dimarts a divendres de 9 h a 14 h i de 17 h a 19 h
Cap de setmana i festius de 10 h a 14 h
De l’1 d’agost al 2 de setembre de 9 a 14h
Festius tancat: 1 i 6 de gener, 25 i 26 de desembre, tardes del 24 i 31 de desembre.

Contacte:
Masia Freixa. Plaça Freixa i Argemí, 11
937397019
turisme@terrassa.cat