Oficina de Turisme

L’ Oficina de Turisme de Terrassa es troba situada en un meravellós edifici modernista d’ inspiració Gaudiniana construït per l’ arquitecte Lluís Muncunill: La Masia Freixa (entre 1905-1910).

Situada en el Parc de Sant Jordi, es presenta amb perfils arrodonits destacant   l’ús de l’ arc parabòlic fent d’aquest edifici una de les joies del patrimoni modernista de Terrassa. La podem visitar cada dia gratuïtament amb la visita guiada (Cal demanar cita prèvia al telèfon 937 39 70 19 o al e-mail: [email protected]).

El principal objectiu de l’ Oficina de Turisme és la promoció turística de la ciutat mitjançant la prestació del servei d’informació, presencial, telefònica i virtualment, l’ assessorament sobre l’ oferta turística del municipi i el seu entorn, la creació i comercialització de productes turístics i l’ organització de diferents activitats i esdeveniments de promoció i projecció de Terrassa. Disposem també d’ un espai on oferim atractius productes de merchandising inspirats en els edificis més emblemàtics de la ciutat, molts d’ ells, elaborats per artistes i artesans locals.

Mesures de seguretat i higièniques exigides per les autoritats sanitàries.

– l’ús de mascareta serà obligatori

– es posarà a disposició dels usuaris gel hidroalcohòlic a l’entrada de l’edifici.

– l’atenció es farà al taulell d’informació de forma individualitzada i a través de pantalles protectores.

– s’haurà de mantenir en tot moment la distància de seguretat marcada en terra.

– els fulletons s’hauran de descarregar de la web (o mitjançant codis QR) o bé demanar-los al personal al taulell d’informació.

– de moment i fins que no s’indiqui el contrari, no s’hi acceptaran visites a l’edifici en grup ni per lliure, únicament atenció individual a través del taulell d’informació.

– s’haurà de respectar en tot moment les indicacions del personal de l’Oficina de Turisme.

Horari: Dilluns de 9 a 14 h. De dimarts a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 19 h. Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h. Agost de 9 a 14 h. Tancat els següents festius: 1 i 6 de gener, 15 d’agost, 25 i 26 de desembre. Visita guiada a les 12 h, de dilluns a diumenge.

.

Contacte:
Masia Freixa. Plaça Freixa i Argemí, 11
937397019
[email protected]

.

 

.

ACREDITACIÓ BIOSPHERE: COMPROMÍS EN TURISME SOSTENIBLE

.