Parc Audiovisual de Catalunya

parc_baixaSituat als peus del Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac (on antigament funcionava l’Hospital del Tòrax), el Parc Audiovisual de Catalunya ofereix més de 50.000 m2 d’instal·lacions on concentra activitat de producció audiovisual, empresarial i acadèmica. Impulsat per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Terrassa, constitueix un dels més destacats complexes industrials de producció audiovisual al nostre país i el sud d’Europa.

Producció Audiovisual

El parc Audiovisual està principalment destinat a la producció de pel·lícules, espots publicitaris, programes de TV i tots els formats audiovisuals. Comprèn 4 platós de 1200, 600, 1260 i 411 m2, insonoritzats i amb totes les facilitats professionals: camerinos, sales de maquillatge i perruqueria, vestidors, sales de producció, amplis magatzems, 300 places de pàrquing, etc.

 

Esdeveniments

A més dels rodatges i gravacions en platós i localitzacions del centre, el Parc ofereix una àmplia diversitat d’espais exclusius amb una atmosfera molt agradable, envoltats del Parc Natural i amb vistes a la ciutat de Terrassa. Disposa d’una àmplia varietat d’instal·lacions, tan interiors com a l’aire lliure, on es poden organitzar tot tipus d’esdeveniments, presentacions, celebracions, conferències, sopars, còctels, desfilades de moda, etc.

 

Clúster empresarial

A més dels espais destinats a l’activitat audiovisual, el centre disposa de locals de diferents dimensions modulables a les necessitats dels clients i interessats, des de despatxos de 18m2 a locals de 400m2. Els serveis que s’ofereixen inclouen Fibra Òptica, telefonia IP adaptables a les diferents necessitats, accés 24 hores, els 365 dies de l’any, sales de reunions i formació, restaurant i zones de descans.

 

 

Contacte

Carretera BV-1274, km 1
08225 Terrassa
Tel. + 34 93 787 59 59

oriol.moreno@parcaudiovisual.com
www.parcaudiovisual.cat