EUNCET Business School

Està situat al peu del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, molt a prop del terme municipal de Matadepera, a només 3 Km de Terrassa, i a 40 minuts de Barcelona.

L’Escola Universitària va néixer l’any 1981, amb una clara vocació social. És un centre de referència en l’aplicació de les noves metodologies d’aprenentatge a la gestió empresarial que està destinat a proporcionar als alumnes la possibilitat de

seguir una trajectòria de capacitació de qualitat, orientada a l’èxit.

El bar restaurant te amplis finestrals amb sortida a la terrassa amb unes vistes excel•lents. Ideal per gaudir d’un àpat relaxat en un entorn immillorable.

Disposa d’aules i sales equipades amb les últimes tecnologies, polivalents i versàtils, ideals per a l’organització de reunions i presentacions d’empreses. La sala executiva te una terrassa amb envelat que és privada i molt assolellada, amb taules

i cadires exteriors.

Cal destacar una extensa arbreda transitable, amb zona esportiva, piscina i aparcament. Per la seva ubicació, ofereix unes condicions idònies per a la concentració, el treball intel•lectual i l’estudi.

euncetContacte

Crta. Terrassa a Talamanca, Km. 3

08225 Terrassa

Tel. + 34 93 730 19 00

Persona de contacte: Mercè Arnero

espais@euncet.es

www.euncet.es

CAPACITAT EUNCETOK