Cafè Terrassa

Cafè Terrassa és un projecte de sensibilització que va començar l’any 2008, per tal de difondre els principis del Comerç Just i els beneficis que comporta a les “cooperatives del Sud”.

Terrassa i Nicaragua s’uneixen en aquest cafè, un cafè de les organitzacions camperoles del nord de Nicaragua, CECOCAFEN, on es conrea i cuida amb especial afecte. Aquesta organització agrupa cooperatives de la zona de Matagalpa i els

seus objectius són garantir la recollida del cafè, la provisió d’aliments bàsics i la concessió de crèdits a camperols que els faciliten la seva labor diària.

Un cafè de Comerç Just que vincula Terrassa amb un cafè d’origen, donant la possibilitat a Terrassa per agermanar-se amb una cooperativa productora de cafè.

Cafè Terrassa està dins el projecte Cafè Ciutat, una campanya dirigida al ciutadà, al teixit associatiu, entitats públiques i establiments per tal de fomentar la consciència en el consum de cafè d’una manera responsable, coneixent el seu origen i les condicions de Comerç Just en el marc de la nostra ciutat.

Alternativa3 és una organització de Comerç Just que des del 1992 es dedica a l’elaboració de productes ecològics de comerç just.

Cafè Terrassa és un projecte recolzat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Terrassa, i està apadrinat pel periodista Xavier Coral.

cafe terrassa