Atlètic Terrassa Hockey Club

Situat en el privilegiat entorn del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, l’Atlètic Terrassa Hockey Club constitueix el destí idoni per a realitzar jornades de treball. Les seves instal.lacions estàn pensades, dissenyades i destinades a trobar l’equilibri i la integració de la natura, l’esport i la feina, tot utilitzant tecnología, confort i modernitat.

atletic_terrassa_hockey_club_interiorAmb la remodelació del nou Xalet inaugurat al 2009, s’ha aconseguit un edifici perimetral al voltant de l’antic. El vidre és un element destacat en la funció de proporcionar lluminositat i servir de finestra panoràmica excepcional. L’Era, l’espai més emblemàtic i punt de trobada, també ha doblat la seva capacitat. A l’interior trobem sales noves i més àmplies i una cafeteria i un restaurant totalment renovats. Tot dissenyat amb detalls i colors per donar un ambient acollidor i integrat a l’entorn natural.

Totes les sales disposen de connexió Wi-Fi a Internet, projectors, pissarres i sistemes d’àudio. A més ofereix un ampli ventall de serveis complementaris de catering per garantir l’éxit de qualsevol reunió de treball o esdeveniment.
Cal destacar la possibilitat de combinar la jornada empresarial amb una activitat esportiva lliure o dirigida, com per exemple: partits de futbol, de pàdel, sessions d’aeròbic, aquagym o spinning.

atletic_terrassa_hockey_club_exteriorContacte

Ctra. de Castellar, Km 20.300

08227 Terrassa

Ap. de correus: 404, 08220 Terrassa

Tel. + 34 93 787 03 51

instalacions@athc.cat

http://www.athc.cat/businesstours

Capacitat: 5 sales

atletic_terrassa_hockey_club_capacitat(2)

//