Espais naturals

Parc de Vallparadís
Servei de Gestió de l’Espai Públic
Carrer Igualtat, 52
Terrassa (Barcelona)
(+34) 937 363 460

El parc de Vallparadís és accessible per a persones amb capacitats diverses, té rampes en varis dels seus accessos que no superen el 8% i si cal amb replans per al descans i les que tenen més pendent del normatiu, per ser molt antigues, ho indiquen uns cartells posats expressament. A la vegada compta també amb 6 ascensors per connectar els punts de la ciutat amb més altura. La piscina, els serveis, inclús el trenet del parc disposa d’un vagó adaptat. També a les zones de jocs infantils s’hi ha inclòs elements que afavoreixen la integració dels nens i nenes que tenen discapacitats motrius o psíquiques.

Els FGC hi tenen una estació de ferrocarrils (Vallparadís Universitat), que permet entrar i baixar a nivell de parc des de les andanes de la pròpia estació així com en l’intercanviador de l’Estació del Nord de RENFE i FGC, que permet accedir al parc des d’un ascensor i rampa accessible instal·lat a la passarel·la del carrer Sant Valentí amb Joan Duch.

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt–Casa Nova de l’Obac  
Centre Cultural Casa Nova de l’Obac
Carretera de Terrassa a Rellinars, km. 9,8
Terrassa (Barcelona)
(+34) 937 435 468
Aparcament reservat per a visitants en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda.

• Passamans en un dels costats amb vorada de fusta delimitant el recorregut.
• Zones de descans al llarg del recorregut.
• Servei de préstec gratuït de material adaptat: bicicletes handbikes, terceres rodes per adaptar a la cadira de l`usuari, joëlette, tàndem i dossiers en braïlle adaptats de rutes de flora i fauna. El servei es pot sol·licitar in situ o anticipadament complimentant una fitxa de préstec.

La Casa Nova de l’Obac ofereix itineraris i/o visites guiades de natura