El Mercat Modernista

Al llarg de tot el cap de setmana es celebra una mostra de parades d’artesania i alimentació Artesana que conformen el mercat modernista.

A l’entorn de l’excepcional edifici modernista de la Masia Freixa, es pot trobar el Mercat d’artesania i al llarg de la Rambla d’Egara davant del magnífic conjunt patrimonial del Vapor Aymerich Amat i Jover denominat com una de les catedrals del modernisme Industrial i actualment seu del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya trobareu el mercat d’alimentació artesana.

Aquest conjunt de parades que composen el Mercat Modernista ofereix al visitant una gran diversitat de parades, amb productes i articles elaborats seguint els processos naturals i artesanals.
El Mercat Modernista es complementa amb els diferents tallers participatius i les demostracions d’oficis que ens ofereixen els mestres artesans d’oficis antics: forjadors, ceramistes, vitrallers, ferradors de cavalls, boters, llauners, adobers, picapedrers, orfebres, treballs d’alabastre, lutiers, teixidors, cistellers, esclopers, etc.

– Per a més informació sobre el Mercat Modernista podeu contactar amb: [email protected]

Parades de venda d’alimentació

Parades de venda d’artesania

Tallers d’oficis

Mercat Alimentacio a la Rambla