Castell Cartoixa de Vallparadís

És un edifici originari del segle XII, que abandonà la seva funció inicial de castell per convertir-se en cartoixa als segles XIV-XV. De l’època monàstica destaquen la nau gòtica, en la qual s’ubicava l’antiga capella anomenada popularment “Tinellet”, la sala capitular i el claustre de dos pisos. El castell conté actualment la sala d’exposicions temporals del Museu de Terrassa i l’exposició permanent, que mostra l’evolució del territori i l’ocupació humana de Terrassa i la seva comarca.

Horari:

De dimecres a dissabte, de 10 a 13.30h i de 16 a 19 h

Diumenges, d’11 a 14 h

Dilluns, dimarts i festius, tancat

Any 2021: TANCAT del 25 de desembre de 2020 al 2 de gener de 2021, del 29 de març al 6 d’abril, mes de juliol i del 25 de desembre del 2021 a l’1 de gener de 2022.

Primer cap de setmana de mes: jornades de portes obertes.

Tarifes: Les entrades s’han de pagar amb targeta bancària

  • Entrada regular: 3 €
  • Entrada residents a Terrassa: gratuïta. (Cal presentar DNI i/o document oficial acreditatiu)
  • Entrada reduïda (majors de 65 anys, estudiants, grups de més de 20 persones, persones amb discapacitat i famílies nombroses): 2 €
  • Entrada gratuïta (menors de 6 anys, carnet ICOM, carnet AMC – Associació de Museòlegs de Catalunya, personal docent i investigador acreditat, el 1r cap de setmana de cada mes, jornades de portes obertes, persones a l’atur – acreditació – i persones en ERTO o expedient de regulació temporal d’ocupació – acreditació – )
  • Abonament regular Seu d’Ègara, Castell Cartoixa de Vallparadís i Casa Alegre de Sagrera: 7 €
  • Abonament reduït Seu d’Ègara, Castell Cartoixa de Vallparadís i Casa Alegre de Sagrera (majors de 65 anys, estudiants, grups de més de 20 persones, persones amb discapacitat i famílies nombroses): 4 €