Festival de Jazz


Del 15 de març al 2 d'abril de 2017


Descarrega't tot el programa 

  •  "Cap de setmana a ritme de jazz"
Regala't el pack "Cap de setmana a ritme de jazz" i podràs gaudir de la millor música en directe, d'una oferta d'allotjament immillorable i un patrimoni únic. Pack turístic d'allotjament de divendres i dissabte, amb entrada a concerts i visites guiades. 

Tria el teu cap de setmana: 

  • "Visita Terrassa"
Gaudeix de les visites turístiques i promocions especials durant la programació del Festival. 


26 de març PICNICJAZZ.  Jornades de portes obertes al Castell Cartoixa i a la Seu d'Ègara d'11 h a 14 h.

  • "Terrassa Menjazz- Tapes i Menús gastronòmics"
Jornades gastronòmiques del Gremi Empresarial d'hostaleria de Terrassa i Comarca.

  • "Menjazz Cistella Gastronòmica: Celebra el Festival de Jazz menjant botifarra!"
Campanya de promoció de les botifarres de Músic i Memphis Slim, organitzades per la Unió de carnissers i cansaladers-xarcuters de Terrassa i comarca.


El Festival de Jazz Terrassa

El Festival de Jazz Terrassa és un certamen que té lloc un cop cada any a Terrassa i que reuneix cada any, durant gairebé un mes entre març i abril, a més de 250 artistes, des de joves figures emergents fins a grans figures del jazz internacional. 

El festival ja fa més de trenta anys que dura, i durant aquests anys han passat per Terrassa prop de 5.500 músics i hi han tingut lloc més de 1.300 concerts. Als seus escenaris hi han actuat músics, alguns que ja ens han deixat, com Stan Getz, Chet Baker, Dexter Gordon, Tete Montoliu, Dizzy Gillespie, Stéphane Grappelli, Elvin Jones, Art Blakey, o Ray Brown. 

A més dels concerts musicals, durant el festival s'organitzen balls, jornades gastronòmiques, tallers, exposicions, vídeos, un cicle de cinema, conferències i homenatges, sempre amb el jazz com a element nuclear.
L'activitat més multitudinària del Festival de Jazz Terrassa és el Pícnic Jazz, que s'organitza al Parc de Vallparadís i que tindrà lloc el diumenge 26 de març. En aquest pícnic s'hi ofereixen concerts a l'aire lliure durant tot el dia, a més de paradetes on s'hi pot comprar menjar, beguda, samarretes, etcètera. 

Un bon pla, tot plegat!

 

Tota la informació al teu mòbil!