Parades de venda d’alimentació

  • Embotits. Embotits curats i bullits, pernils, cecines, llonganisses, fuets, cap de llom, secallones, bisbes bulls, llardons, embotits casolans i de muntanya elaborats de forma artesanal.
  • Patés i conserves. Paté de porc ibèric, d’ànec, d’olives, conserves d’anxoves elaborats de forma artesanal.
  • Melmelades i confitures i vinagres. Melmelades naturals, codonyat i confitures elaborades artesanament amb albercoc, figues, llimones, aranyons, gerd, mírtils, móres, saüc. Vinagres de cinc aromes, a l’estragó, amb gerd.
  • Formatges. Formatges curats d’ovella, vaca, i cabra, pastissos de formatge, formatge fresc (mató, recuits, iogurts), elaborats de forma artesanal.
  • Herboristeria. Tes, infusions, plantes medicinals i remeis.
  • Pa i coques. Coques variades. Coques reixades amb xocolata, de cabell de àngel, de poma, de vidre, i pa de pessic.
  • Ametlles garrapinyades. Elaborades artesanament amb ametlles i sucre.
  • Mel i productes d’apicultura. Mels, pol·len, pròpolis, gelea reial, arrop, fruits secs amb mel, procedent de les Borges del Camp.
  • Xocolates. Xocolates amb rajola, amb fruits secs tots ells elaborats artesanament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.