- Embotits. Embotits curats i bullits, pernils, cecines, llonganisses, fuets, cap de llom, secallones, bisbes bulls, llardons, embotits casolans i de muntanya elaborats de forma artesanal.
- Patés i conserves. Paté de porc ibèric, d’ànec, d’olives, conserves d’anxoves elaborats de forma artesanal.
- Melmelades i confitures i vinagres. Melmelades naturals, codonyat i confitures elaborades artesanament amb albercoc, figues, llimones, aranyons, gerd, mírtils, móres, saüc. Vinagres de cinc aromes, a l’estragó, amb gerd.
- Formatges. Formatges curats d’ovella, vaca, i cabra, pastissos de formatge, formatge fresc (mató, recuits, iogurts), elaborats de forma artesanal.
- Herboristeria. Tes, infusions, plantes medicinals i remeis.
- Pa i coques. Coques variades. Coques reixades amb xocolata, de cabell de àngel, de poma, de vidre, i pa de pessic.
- Ametlles garrapinyades. Elaborades artesanament amb ametlles i sucre.
- Mel i productes d’apicultura. Mels, pol·len, pròpolis, gelea reial, arrop, fruits secs amb mel, procedent de les Borges del Camp.
- Xocolates. Xocolates amb rajola, amb fruits secs tots ells elaborats artesanament.