TURISTREN

On anem?
Viatja amb FGC i omple't de diversió.

DESCOBREIX TERRASSA
El bitllet combinat inclou el trajecte d'anada i tornada des de qualsevol estació de la línia Barcelona-Vallès fins a Terrassa Rambla amb FGC, l'entrada al mNACTEC i a la Seu d’Ègara
La visita us farà descobrir l’essència de Terrassa a través del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, amb el seu patrimoni industrial i científic, que us transportarà als orígens de la Terrassa industrial, i de la Seu d’Ègara, un conjunt arquitectònic i monumental únic a Europa, que està preparant la seva candidatura a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

MEDIEVAL VALLPARADÍS DE TERRASSA
El bitllet combinat inclou el trajecte d'anada i tornada des de qualsevol estació de la línia Barcelona-Vallès fins a Terrassa Rambla d’ FGC i l'entrada al Castell Cartoixa de Vallparadís i a la Seu d’Ègara.
La visita és la descoberta d’un patrimoni històric i singular ubicat al bell mig de la ciutat de Terrassa. El Castell Cartoixa de Vallparadís és una construcció fortificada que data del SXII i que, amb diferents funcions, s’ha mantingut en peu des d’aleshores.
La Seu d’’Egara, situada a pocs metres del Castell Cartoixa, és un conjunt monumental únic a Europa que té el seu origen en els primers moviments cristians de la península esdevenint un enclavament religiós de referència a la Catalunya medieval. Actualment està en marxa la seva candidatura per ser reconeguda Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

TERRASSA MODERNISTA
El bitllet combinat inclou el trajecte d'anada i tornada des de qualsevol estació de la línia Barcelona-Vallès fins a Terrassa Rambla amb FGC, l'entrada a la Masia Freixa, al mNACTEC i a la Casa Alegre de Sagrera.
La visita és un recorregut fins a l’època d’esplendor modernista i industrial de Terrassa. La Masia Freixa, al parc de Sant Jordi és una de les mostres de l’arquitectura modernista genuïnament industrial única a Catalunya. La Casa Alegre de Sagrera, conservada en el seu estat original amb els magnífics jardins al bell mig de la ciutat mostra la vida de la típica família burgesa de l’època. I el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya us transportarà fins als orígens de la indústria tèxtil i els enginys que han fet avançar la ciència a Catalunya i al món.

  • Podeu adquirir el bitllet combinat a les màquines expenedores de bitllets de qualsevol estació d'FGC de la línia Barcelona-Vallès.

Més informació