Mitja Marató

La MITJA [email protected]

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa presenta una alternativa a les curses presencials que anualment es venien realitzant, la Mitja Marató i la cursa popular Santi Centelles.

La finalitat és donar resposta a l’absència d’esdeveniments presencials. Es programaran dues distàncies a recórrer, la Mitja Marató i la cursa de 5Km Santi Centelles, com ja és tradicional en aquest esdeveniment de l’entitat. Es donarà l’opció de realitzar el recorregut escollit durant 15 dies fixats per l’organització (segona quinzena de gener o de febrer). Les inscripcions es faran de manera similar a les que es realitzen en les curses organitzades en situació de normalitat, a través del web / mòbil. A l’hora de fer la inscripció, es donaran les instruccions necessàries per reportar el recorregut i temps individual a través d’una plataforma que es crea com una comunitat digital, personalitzant l’esdeveniment virtual. Els inscrits podran accedir a tot un seguit de recomanacions sanitàries i esportives per poder realitzar l’activitat amb tots els requisits necessaris. Les persones inscrites tindran accés a diferents circuits suggerits des de l’organització de la Mitja, en les diferents distàncies, tot i que cada corredor inscrit pot “fer-se” el seu propi circuit assegurant l’acompliment de la distància.

En acabar “la cursa”, després dels dies assenyalats per l’organització per tal que tothom inscrit pugui “córrer” la distància escollida, la seva cursa, es facilitarà la relació de participants i temps reportats.

És una activitat organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT), una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 2000, la qual també organitza diferents curses i activitats de caire social i cultural.

Web Mitja Marató: www.mitjaterrassa.org

I a més, participa al CONCURS D’INSTAGRAM!

De l’1 al 14 de març us animem a participar a la @mitjaterrassa i compartir amb nosaltres fotografies dels participants amb racons bonics de la nostra ciutat.

Bases del concurs:

1) Per participar només cal ser seguidor de @mitjaterrassa i @terrassa.turisme , i etiquetar les fotografies amb el hashtag #mitjaterrassa2021 i #terrassaturisme .

2) Seran vàlides fotografies realitzades de l’1 al 14 de març de 2021, que reflecteixin algun moment de l’esdeveniment i representin Terrassa i esport.

3) Sense límit de fotografies a presentar per usuari, sempre que siguin fotografies originals, fetes per vosaltres, realitzades tant amb dispositiu mòbil com amb càmera.

4) Les podeu penjar des del dilluns 1 de març, fins el diumenge 21 de març a les 23:59.

5) Si es presenten imatges on apareixen menors d’edat, l’autor haurà d’haver obtingut les autoritzacions per participar en concursos.

6) L’organització es reserva el dret de publicar o reproduir les imatges participants amb finalitats de comunicació o exposició, citant sempre el nom de l’autor.

7) Qualsevol detall no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització Que pots guanyar? Es repartiran 3 premis iguals formats per: Pack de sobres Endurance gel de @finisher_es + samarreta tècnica de la Mitja Terrassa + visita guiada per Terrassa per a dues persones (a escollir entre les ofertes per Terrassa Turisme) El jurat estarà format per membres de la Mitja Marató i de Terrassa Turisme. La relació dels guanyadors es publicarà durant la setmana del 29 al 31 de març als perfils d’Instagram @mitjaterrassa i @terrassa_turisme. #esports #mitjaterrassa2021 #terrassaturisme