Mirades des de les alçades

ANUL·LADA TEMPORALMENT PER LES NOVES MESURES DEL PROCICAT A CAUSA DE LA COVID

Terrassa als teus peus!

Et proposem una ruta turística que et permetrà descobrir la ciutat i el seu patrimoni des d’altres perspectives fora de les habituals. La visita començarà amb la pujada al segon pis de la Masia Freixa, des d’on destaca la singular coberta de trencadís de vidre i la panoràmica del parc de Sant Jordi. A continuació ens traslladarem a un altre dels edificis emblemàtics del patrimoni industrial de la ciutat, l’antic Vapor Aymerich, Amat i Jover, per observar l’autèntic “mar de maons” que descriuen les voltes de la teulada. Seguidament i per finalitzar la ruta, pujarem a  la torre del Palau, l’únic vestigi del castell palau de Terrassa i avui dia símbol de la ciutat… un privilegi a l’abast de pocs! L’accés a la part alta es fa a través d’una escala de cargol que permet arribar a les diferents plantes internes i al terrat de merlets, la pujada no resulta gens feixuga! Un cop dalt, les vistes són espectaculars i la sensació de tenir la ciutat als peus a vista d’ocell i de flotar en l’aire, amb calma i silenci, és única. Es recomana portar calçat adequat.

Les persones amb problemes de mobilitat reduïda i/o claustrofòbia, no podran accedir ni al segon pis de la Masia Freixa ni a la torre del Palau

Cada quart dissabte de mes, excepte el 25 de desembre.

A les 11 h, trobada amb el/la guia a la Masia Freixa (parc de Sant Jordi – pl. Josep Freixa i Argemí, 11).

Calendari subjecte a modificacions d’acord a situacions sobrevingudes.

Durada de la ruta: 2 h.

Idioma: català o castellà.

Servei inclòs: visita guiada amb pujada al segon pis de la Masia Freixa, a la terrassa del mNACTEC i a la torre del Palau.

Preus:

6,00 € adults

4,20 € persones majors de 65 anys, famílies nombroses i titulars del Carnet Jove

3,00 € nens/es de 6 a 16 anys, persones a l’atur i persones amb discapacitat (acreditades)

Gratuït per als menors de 6 anys i socis Carnet Super3 (nens/es fins a 14 anys).

Cal fer reserva prèvia.

(Places limitades, màxim 10 persones)

Cal fer reserva prèviaLa reserva quedarà confirmada quan rebeu el nostre correu Dies de realització: 27 de març 24 d’abril 22 de maig 26 de juny 24 de juliol 28 d’agost 25 de setembre 23 d’octubre 27 de novembre L’organització es reserva el dret d’anul·lar la visita si no s’arriba a un mínim d’inscrits.

Fes la teva pre-reserva

Persona de contacte

Telèfon de contacte

Adreça postal

Correu electrònic

Visita en la que està interessat/da

Data de la visita

Nombre de persones (especificar el nombre de nens en cas que n'hi hagin)

Idioma
catalàcastellà

Observacions

Informació sobre el tractament de dades

Base Jurídica del tractament: Consentiment exprés de la persona interessada
Responsable del tractament de dades: Ajuntament de Terrassa, protecciodades@terrassa.cat
Delegat de Protecció de dades: delegatprotecciodades@terrassa.cat
Servei municipal: Servei de Turisme
Així mateix us informem que podeu exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i supressió a través dels formularis que hi ha disposats a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa, de forma preferent o mitjançant sol·licitud escrita al email protecciodades@terrassa.cat. També podrà exercir els drets esmentats mitjançant sol·licitud escrita a l'Ajuntament de Terrassa a qualsevol punt d'informació municipal o enviant correu postal a Plaça Didó, nº5, CP 08221 (Terrassa).