Fira Modernista

.

La Fira Modernista de 2021 mantindrà la temàtica a l’entorn de l’esport

La Fira Modernista de l’any 2021 mantindrà com a temàtica principal el món de l’esport modern, els seus orígens i les noves disciplines que començaven a aparèixer a finals del segle XIX i principis del XX. D’aquesta forma, es manté l’eix temàtic que havia de protagonitzar la Fira 2020 que, finalment, no es va poder celebrar.

.

Fira Modernista de Terrassa: La gran festa del Modernisme català. Un sorprenent viatge al passat per reproduir l’esplendor modernista de Terrassa de finals de segle XIX i principis del XX. Personatges singulars, recreacions històriques, artesans tradicionals, visites als principals edificis modernistes, exposicions, espectacles i sobretot la calor de la gent que protagonitza la Fira al carrer amb els seus vestit d’època, ens ofereixen l’oportunitat de viure una experiència única.
L’Ajuntament de Terrassa va impulsar la Fira Modernista de Terrassa l’any 2003 amb l’objectiu de recuperar la vella tradició de la Fira de Primavera, que es va institucionalitzar a Terrassa l’any 1228 per un privilegi del rei Jaume I.
Des de l’any 2007, la Fira Modernista de Terrassa està declarada per la Generalitat de Catalunya com a festa local d’interès turístic. El 2010, aquest certamen també va obtenir un dels Premis de Catalunya de Comunicació i Relacions Públiques en la categoria d’activitats turístiques, atorgat per l’Associació Catalana de Comunicació i Relacions Públiques i la Fundació per a l’Foment de la Comunicació i el Desenvolupament.

.

.

.

.

Tota la informació a:

Oficina de Turisme. Masia Freixa
Pl. Freixa i Argemí,11. Terrassa
Tel 93 739 70 19
www.visitaterrassa.cat
Twitter: @visitaterrassa
Instagram :@firamodernistadeterrassa
Facebook : @firamodernistadeterrassa

Fira Modernista de Terrassa :Festa Local d’Interès Turístic de Catalunya