Empreses de serveis- Turisme accessible

 • Arqueolític
  Carrer Major, 21 4t 4a – Terrassa (Barcelona)
  (+34) 937 894 456 – www.arqueolitic.com

Empresa de serveis culturals que treballa el tema de guiatge de contingut patrimonial, històric i artístic amb propostes adaptades als diferents públics i accessibilitats.
Compta amb la certificació de Qualitat Turística en destinació SICTED, i també és una empresa compromesa amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), implantada pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

 

Empresa dedicada a diferents activitats de negoci, entre les quals s’ha de destacar la de concessionari de venda, lloguer i servei tècnic oficial Segway (patinet elèctric amb autobalanç) que ofereix tot un món de possibilitats per la realització de qualsevol tipus d’esdeveniment personalitzat i relacionat amb el transport Segway, com ara tours urbans, rurals, gastronòmics, vinícoles, combinats i itinerants. Ofereix tours en Segway per a col·lectius amb diferents discapacitats físiques o psíquiques.

 

 • Emocions activitats en el medi natural S.L.
  Carrer Llac de Vallparadís 3 – Terrassa (Barcelona)
  (+34) 937 850 988 – 607252427 – www.emocions.cat

Empresa registrada en el Consell Català de l’Esport i adherida al procés de Qualitat Turística SICTED, especialitzada en l`organització d’activitats a la natura, amb més de 17 anys d’experiència. També està adherida a la Carta Europea de Turisme Sostenible, implantada pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.
Entre d’altres destinacions organitzem programes d’activitats al Parc de Vallparadís inclusives per a col•lectius amb discapacitats físiques o psíquiques: canoa canadenca, tir amb arc, escalada, tirolina, orientació, bicicleta, itinerari dels arbres, ocells del parc i jardí de les percepcions.

 

 • Movilidad e independencia
  Avinguda Bejar, 27 local – 08225 Terrassa (Barcelona)
  (+34) 937 359 130 – 656 611 928 – www.movilidadeindependencia.es

Empresa dedicada al servei de venda i lloguer d’ajudes tècniques i mobilitat elèctrica (cadira de rodes, cadires de dutxa, grues, llits articulars, scooters…) per a persones amb algun problema de mobilitat o discapacitat.
Ofereix tota una sèrie de materials per fer més fàcil el seu viatge o estada.