Centre Cultural Terrassa

El Centre Cultural ofereix el servei de lloguer d’espais a particulars i a empreses: assemblees, conferències, congressos, espectacles, jornades, sinopsis, reunions….
Actualment disposa de:

Auditori A. Vallhonrat amb una capacitat per a 733 espectadors, aquesta sala ocupa una superfície de planta quadrada, orientada segons una diagonal i dividida en dues seccions de platea i amfiteatre.

 

 

Sala d’Actes: de capacitat per a 310 persones i està equipada amb quatre cabines per a la traducció simultània i butaques condicionades per a l’escriptura.

Aula Magna: Situada en la planta baixa de l’edifici, és un espais especialment dedicat a conferències i altres actes acadèmics

amb una capacitat entre 108 persones ampliable a 150.
Aula A: Aula situada a la planta baixa de l’edifici administratiu. Disposa d’un equip de projecció de vídeo i un equip de so.
Aula Hemicicle: Situada a la primera planta de l’edifici administratiu, està especialment dissenyada, amb format d’un hemicicle en dos nivells, per celebrar-hi cursos i presentacions. Té una capacitat per a 35 persones i està equipada amb tot el material educatiu imprescindible.

 

Contacte

Rambla d’Ègara, 340

08221 Terrassa

Tel. +34 93 780 41 22

gestioespais@fundacioct.cat

www.fundacioct.cat/lloguer-despais/