BarcelonaPass Modernisme

Targeta Barcelona Pass Modernista

Projecte de la Gerència de Turisme de Diputació de Barcelona (Barcelona és molt més) junt amb Turisme de Barcelona per a la promoció del Modernisme a la ciutat i les comarques de Barcelona

La targeta “Barcelona Pass Modernista”, que inclou recursos del patrimoni modernista de Barcelona ciutat i altres poblacions del territori: Terrassa, Canet de Mar, Mataró i Sitges.

Es tracta d'una targeta, que serà la via d’accés als establiments, i que anirà acompanyada d’un llibre-guia on l’usuari disposarà de la informació més rellevant dels espais i municipis a visitar. Cada població tindrà unes pàgines amb el plànol i la ubicació dels equipaments, informació de la ciutat i del modernisme i altres informacions d’interès.

Pel que fa a Terrassa aquesta guia s’inclou l’entrada al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i la Casa Alegre de Sagrera. 

De cara a la comercialització de la targeta i com a eix central de l’oferta, s’han tingut en compte els equipaments que tenen preu d’entrada i horaris regulars d’obertura però també hi haurà una presentació de l’oferta complementària que contempla altres actius modernistes com serien façanes, rutes, comerços, etc., com és el cas de la Masia Freixa i de la Fira Modernista.

Els canals de venda seran a través de Punts d’informació Turística.

Venda Online:

http://bit.ly/2Is3OVX

La promoció d’aquesta targeta s’emmarca dins l’Any del Turisme Cultural.