Any del Turisme Cultural

L’any 2019 torna a ser l’Any del Turisme Cultural. Us proposem infinites propostes d’experiències culturals a tots els indrets del territori.
L’Any Europeu del Patrimoni Cultural té l’objectiu de sensibilitzar envers la història i els valors europeus i reforçar un sentiment d’identitat comunitari.
Et convidem a descobrir i viure els tresors culturals que amaga cada racó de Catalunya!
En aquest enllaç veureu totes les activitats enmarcades dins l’Any del Turisme Cultural a Catalunya: http://act.gencat.cat/any-del-turisme-cultural/

Terrassa és un destí de turisme cultural pel seu ric patrimoni. Durant l’any 2019 hem inclòs 4 grans esdeveniments que conformen experiències culturals:
– Festival de Jazz de Terrassa
– Fira modernista de Terrassa
– Diada del Patrimoni
– Festival TNT
A més, el patrimoni de Terrassa és un dels punts forts de la ciutat i per aquest motiu les nostres rutes turístiques són activitats pensades per gaudir de la cultura. Per això, cada dia oferim una visita guiada gratuïta a la nostra Oficina de Turisme a les 12 h (Masia Freixa).
L’oferta permanent durant tot el mes inclou 5 visites guiades:
Fàbrica i Somnis.
Un tastet pel modernisme industrial.
La Seu d’Ègara.
La torre del Palau.
Flors i jardins.
Aquí les podeu consultar totes: Visites Guiades

Celebrem l’any del turisme cultural amb diferens accions de promoció com jornades de portes obertes i accions a les xarxes socials: Sorteigs, Photocall de Terrassa Turisme amb premis…Segueix-nos a Facebook @terrassaturisme, Twitter @visitaterrassa i Instagram @terrassaturisme.