Fira Modernista

 10, 11 i 12 maig 2019

La pel·lícula de la XVII Fira Modernista de Terrassa: “Amor en guerra”

www.firamodernista.cat

 

 

El Mercat Modernista

Multimèdia

Cartells

Concursos i trobades

Protocols de la Fira Modernista

Consells d’autoprotecció

Guia de participació per a comerciants i restauradors

Vestuari modernista

Posa flors al balcó

Guia de Menús Modernistes

Guia narrativa amb fotografies i pictogrames per participar a l’activitat: “Na Teranyines en escena”

 

 

10, 11 i 12 de maig

Fira Modernista de Terrassa: La gran festa del Modernisme català. Un sorprenent viatge al passat per reproduir l’esplendor modernista de Terrassa de finals de segle XIX i principis del XX. Personatges singulars, recreacions històriques, artesans tradicionals, visites als principals edificis modernistes, exposicions, espectacles i sobretot el caliu de la gent que protagonitza la Fira al carrer amb els seus vestit d’època, ens ofereixen l’oportunitat de viure una experiència única.
L'Ajuntament de Terrassa va impulsar la Fira Modernista de Terrassa l'any 2003 amb l'objectiu de recuperar la vella tradició de la Fira de Primavera, que es va institucionalitzar a Terrassa l'any 1228 per un privilegi del rei Jaume I. 
Des de l'any 2007, la Fira Modernista de Terrassa està declarada per la Generalitat de Catalunya com a festa local d'interès turístic. L’any 2010, aquest certamen també va obtenir un dels Premis de Catalunya de Comunicació i Relacions Públiques en la categoria d’activitats turístiques, atorgat per l’Associació Catalana de Comunicació i Relacions Públiques i la Fundació per al Foment de la Comunicació i el Desenvolupament.