Any del Turisme Cultural

 

L'any 2018 a Catalunya és l'Any del Turisme Cultural, en què et proposem infinites propostes d'experiències culturals a tots els indrets del territori.
L'Any Europeu del Patrimoni Cultural té l'objectiu de sensibilitzar envers la història i els valors europeus i reforçar un sentiment d'identitat comunitari.
Et convidem a descobrir i viure els tresors culturals que amaga cada racó de Catalunya!
En aquest enllaç veureu totes les activitats enmarcades dins l'Any del Turisme Cultural a Catalunya: Dossier activitats

Terrassa és un destí de turisme cultural, i per això tenim molts atractius
turístics i culturals. Durant l'any 2018 hem inclòs 4 grans esdeveniments que conformen experiències culturals:
A més, el patrimoni de Terrassa és un dels punts forts de la ciutat i per aquest motiu les nostres rutes turístiques són activitats pensades per gaudir del patrimoni cultural. Per això, cada dia oferim una visita guiada gratuïta a la nostra Oficina de Turisme (Masia Freixa). 
L'oferta permanent durant tot el mes inclou 5 visites guiades:

  • Fàbrica i Somnis. Un recorregut per fer memòria de l'estil de vida del segle XIX i començaments del segle XX. Inclou la visita al mNACTEC i a la Casa Alegre de Sagrera.
  • Un tastet pel modernisme industrial. Una ruta per descobrir edificis únics, de gran bellesa arquitectònica i plen de característiques del modernisme.
  • La Seu d'Ègara. El conjunt monumental de les esglésies de Sant Pere, de valor incalculable que abasta un període ininterrumput des de l'època ibèrica fins a l'actualitat.
  • La torre del Palau. Lúnic element de la vila medieval de Terrassa (s.XII) que ara podem visitar.
  • Flor i jardins. Una ruta per contemplar els elements naturals que decoren les façanes, interior i jardins de cases, eñs teixits de la llar i els vestits i complements modernistes.